Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Peter Frödin og Anders W. Berthelsen (2:2)

Dagens udgave af Sådanmark er et temaprogram. Alle historierne handler nemlig om danskere, som skaber eller gør noget sammen i fællesskab. Og netop det emne ligger dagens to medværter nært. Peter Frödin og Anders W. Berthelsen har nemlig skabt deres aktuelle show ‘Mor og Far sidder i Grøften’ i fællesskab med Kirsten Lehfeldt og Mia Lyhne. Mød de to unge venner, som sammen har skabt et kødudsalg i Karrebæksminde, mød vennerne, der svømmer Bornholm rundt og kom med i søstrene Marianne og Charlottes ishus, hvor nydelsen og fællesskabet er det vigtigste.
19/6/2018