Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Paw Henriksen og Karsten Jansfort

Henriette Honoré får i dag besøg af skuespillerne Karsten Jansfort og Paw Henriksen, som netop nu rejser landet rundt med deres forestilling Far på Færde. Sammen ser de nogle af TV 2 regionernes allerbedste historier, blandt andet om en voldgrav, der skal have den helt store forårsrengøring, om unge frederikshavnere, som skal stemme til årets Skolevalg og om skuespiller Morten Grunwalds afskedsforestilling.
1/2/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.