Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Mikkel Schrøder og Peter Schrøder

Mikkel og Peter Schrøder er på besøg hos Henriette Honoré i Sådanmark. Hør far og søn fortælle om deres samarbejde med showet “Klassebilledet,” hvor Mikkel Schrøder står på scenen og Peter Schrøder er instruktør. Vi skal også møde Peter Knudsen, som er blind - men det afholder ham ikke fra at passe sit job. hvor han fletter sæder til designerstole.
16/1/2018