Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Lasse og Mathilde

Det handler selvfølgelig om musik, når musikerduoen Lasse og Mathilde besøger Annemette Voss i Sådanmark. De to har turneret på landevejene i over 40 år, og Lasse Helner er lige fyldt 70 år. Men de er stadig aktive. Se også historierne om Danmarks klammeste sted, en strand i Thy, som er klammere end nogensinde. Og mød grand prix-sangerinden Ida Una på besøg i sin hjemby Højer.
28/2/2017