Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Kåre Wanscher og Mikkel Lentz (1:2)

Det er 30 år siden, at bandet Michael Learns To Rock blev dannet. Det fortæller bandets trommeslager og guitarist, Kåre Wanscher og Mikkel Lentz i dag Henriette Honoré om, når de er dagens medværter. Mød også Poul Hove, der hele sit liv har drømt om at opdrætte heste og nu håber, at en af hans hingste kan få ham op i international topklasse.
2/4/2018