Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Julie Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholdt

De tre skuespiller-veninder Julie R. Ølgaard, Laura Christensen og Neel Rønholdt er i dag gæster hos Henriette Honoré. De tre går også under navnet Nips, og har for nyligt lanceret deres egen kanal på Youtube. Det fortæller de om i programmet, og så skal vi også med til konkurrencepløjning, til undervisning i Aarhus’ nye balletskole og indenfor i Dirch Passers sommerhus, som netop er blevet solgt.
4/10/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.