Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Jørgen Guldberg og Søren Kiehn (2:2)

Henriette Honoré har igen selskab af to af TV 2 regionernes bedste historiefortællere, Søren Kiehn fra TV ØST og Jørgen Guldberg fra TV SYD, og i dag skal det blandt andet handle om en kæmpestor nordjysk ørn, som elsker at træne med en stor, sort SUV. Mød også fynske “JernGunnar” på 84 år, som kan tage flere armbøjninger end de fleste andre.
12/4/2018