Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Janni Pedersen og Lasse Sjørslev

Kom med til Kundby, landsbyen, der blev kendt for at lægge byskilt til en terrorsag. Men Kundby vil være kendt for andet, og inviterede derfor for nyligt til en stor fest, hvor ingen talte om terror. Sagen blev dækket af TV 2 NEWS’ Janni Pedersen, som i dag er gæst hos Annemette Voss sammen med sin værtsmakker, Lasse Sjørslev. Hvad synes de om festen i Kundby og om alle de andre historier fra hele Danmark, som TV 2 regionerne i dag har sendt til Sådanmark?
24/6/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.