Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Jan Schou og Anne Herdorf

Mød Mogens Pedersen, som blev snydt for 250.000 kr, da han faldt i kløerne på nogle udspekulerede svindlere på internettet. ´Nu advarer han andre mod at lide samme skæbne. Henriette Honoré har besøg af skuespillerne Anne Herdorf og Jan Schou, som begge medvirker i Rottefældens revy i Svendborg. -Og hvordan lyder det mon, når Jan Schou parodierer Donald Trump?
27/7/2017