Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Flemming Madsen og Patrick Pedersen (2:2)

Flemming Madsen og Patrick Pedersen fra TV SYDs Mændenes Maddyst er tilbage i studiet hos Annemette Voss. Mød en flok mænd, som sammen har hugget en båd ud i en træstamme, og kom også med “DirtBusters”, en gruppe unge mænd, der har gjort det til en fest at gøre toiletter rene.
19/4/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.