Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Flemming Madsen og Patrick Pedersen (1:2)

De er mænd, de er single, og de er uhyrligt dårlige til at lave mad. I dag er Annemette Voss’ to medværter Flemming Madsen og Patrick Pedersen, som er to af deltagerne i TV SYDs nye serie, Mændenes Maddyst. Hør om, hvorfor de meldte sig til programmet og hvordan det er, at hele Syddanmark nu skal se, hvor elendige de er i et køkken. Mød også Poul, som er en af Danmarks mest friske 100-årige og kom med til Haslev, hvor et ungt par har skabt en køkkenhave med royalt islæt
18/4/2018