Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Flemming Jensen og Omar Marzouk

Revy-genren får et skud standup i “Standup Revyen”, som Flemming Jensen lige nu er aktuel med sammen med Omar Marzouk og to andre komikere. Flemming og Omar fortæller om forestillingen i dag, når de er gæster hos Annemette Voss. Kom også med til tarteletfest ved Torvehallerne i København og mød de to bornholmske piger, som brænder for at være ildsjæle og rollemodeller.
2/9/2017