Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Farshad Kholghi og Trine Gadeberg (1:2)

Farshad Kholghi og Trine Gadeberg har flere gange før sat en revy op, men årets Kerteminderevy er blevet deres største udfordring nogensinde på grund af et dødsfald i den nærmeste familie. Hør, hvordan de tacklede det i dag, hvor de er Annemette Voss’ medværter. Mød også John Andersen, der aldrig har haft så travlt med vandkanden i sin prisvindende have, som han har i år.
11/6/2018