Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Dennis Ritter og Rasmus Staghøj (2:2)

Dennis Ritter og Rasmus Staghøj er tilbage i studiet hos Henriette Honoré for at se flere historier fra hele Danmark. Blandt andet en reportage fra bilboksning i Terndrup. Hør også om den “gyldne generation” inden for dansk cykelsport, hvor Jakob Fuglsang fører an som den største stjerne pt. Ham har Rasmus Staghøj lige skrevet en bog om og med.
31/5/2018