Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Dennis Ritter og Rasmus Stagehøj (2:2)

Om godt en måned starter verdens største cykelløb, Tour de France, og Dennis Ritter og Rasmus Staghøj kan næsten ikke vente! De skal vanen tro dække løbet for TV 2, og i dag fortæller de Henriette Honoré, hvordan de forbereder sig. Mød også René Prang, som med dødsforagt fortsætter med at dyrke motorsport, selv om han er blevet opereret 49 gange for skader. Og så skal vi møde David Bredo, der trods sine kun 23 år nu løber sit maraton nummer 500.
30/5/2018