Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Clemens og Patrick Berdino (2:2)

Cirkusartisterne Clemens og Patrick Berdino er tilbage i Sådanmarkstudiet sammen med Henriette Honoré, og i dag skal det handle om den unge madblogger Fie, som har gjort en mission ud af at hjælpe andre med at lave billig mad. Kom også med til en dramatisk dag i Helsingør, hvor Irene Madsen har drømt hele sit liv om at få lov at overrække en buket til dronningen.
12/5/2018