Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæster Christine Delmar og Mikkel Ibsen

I dag er det to af deltagerne i TV2s Nybyggerne, som kigger forbi Sådanmark. Christine og Mikkel, der hver onsdag knokler i det blå hus, og som lige nu går rundt og håber på, at de vinder huset ved finalen om tre uger. Sammen med Henriette Honoré ser de historier fra hele Danmark, bl.a. skal vi se et kreativt projekt fra Thy, der skal mindske mængden af affald og så skal vi med på kursus i styling af kødkvæg.
28/3/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.