Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæster Casper Christensen og Magnus Millang

De to komikere Casper Christensen og Magnus Millang gæster Sådanmark og Annemette Voss for at fortælle om deres nye film Dan Dream, som de også viser klip fra. I dag får Sådanmark dog ikke helt lov at køre efter planen, da de to herrer giver deres besyv med og sørger for underholdning mellem alle dagens historier. Udover en tur til et Bornholmsk stenbrud kommer vi også med en 3D-fotograf på arbejde, og vi følger en minkavler, som har så travlt i parringssæsonen, at han har investeret i en segway.
18/3/2017