Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæster Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen (1:2)

Henriette Honorés medværter er Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, som for første gang siden 1980’erne har sendt en ny sang på gaden sammen. Hør, hvordan Anne Dorte overtalte Maria til at genoptage den sangkarriere, hun ellers for længst havde lagt bag sig. Kom også med bag scenen til Det Kongelige Teaters opsætning af friluftsspillet Røde Orm i Dyrehaven.
13/6/2018