Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Vibeke Svenningsen

Om en måned drager Vibeke Svenningsen ud på sit livs eventyr i sin egen sejlbåd. For to år siden havde hun overtræk på kontoen, og hun havde aldrig været på en sejlbåd. Men nu er hun klar til at drage afsted som skipper Jorden rundt. Hun fortæller Henriette Honoré om, hvordan hun nåede hertil i dagens program, og se også historier om andre danskere, der har forfulgt deres drømme om at rejse.
7/6/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.