Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Ulla Søe (1:2)

Honoré er dagens vært på Sådanmark, og hun har selskab af dokumentarist, Ulla Søe, som har lavet dokumentaren “Mit Livs Konfirmation”, der denne og næste uge sendes i to afsnit på TV 2. Se også, hvordan det gik, da drengen Johannes helt glemte, at han skulle stikkes med en nål på hospitalet, fordi han fik mulighed for at prøve et par virtual reality-briller imens.
9/4/2018