Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Uffe Holm

I hjemmeplejen i Guldborgsund kommune har de fået den idé at udlevere tablets til de ældre, og så besøge dem via video. Hvad synes komiker og foredragsholder Uffe Holm mon om den idé? Han er gæst hos Henriette Honoré i dag, og de to ser også historier om en ung vovehals, der kører freestyle motocross, og så taler de om Uffe Holms nye foredrag om god og dårlig service i Danmark.
11/2/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.