Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Torben Munksgaard (2:2)

Forfatter Torben Munksgaard er tilbage som Henriette Honorés medvært, og i dag skal vi se, hvordan det går med den i følge kommunen meget grimme pølsevogn, som efterhånden er blevet et omstridt emne i den østjyske by. Vi skal også møde den fynske cykelrytter Jesper Hansen, som bor på Fyn på trods af, at han satser på at skulle med til årets Tour de France som bjergrytter.
21/6/2018