Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Torben Munksgaard (1:2)

Torben Munksgaard går rundt med en gammel mand inden i sig, og i den nyeste roman fra hans keyboard, Johns Saga, lever han den gamle mand helt ud. Test din egen indre pensionist i dagens program (streetfood eller sveskegrød?) og mød også Preben Svensson, der trods sine 80 år bruger det meste af sin tid på at arbejde helt gratis på sin søns rallybiler. Vi skal også ud at køre med Ove Pedersen, som har monteret et monstrum af en insektfanger på taget af sin bil.
20/6/2018