Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Tommy Heisz (1:2)

Det har taget Tommy Heisz tre år at grave et glemt kapitel af Danmarkshistorien frem og nedfælde den i sin nye bog; Den Spanske Syge. Det handler om en influenza-epidemi, som koster 15.000 danskere livet for bare 100 år siden. Hør den spændende historie i dag, hvor vi også skal møde en flok hollandske turister på guidet tur ved Jellinge Stenen og så skal vi hjem i Iver Pedersens storblomstrende have i Dannemare. Hele 35.000 tulipaner står i fuldt flor lige nu.
28/5/2018