Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Tom Buk-Swienty

Sådanmark - gæst Tom Buk-Swienty

Få bl.a. historien om skagensmaleren Anna Anchers smykke, som pludselig er dukket op, og mød den debuterende forfatter Lars Frederiksen, som var bankdirektør, før han besluttede sig for at skrive en historisk roman. Det er alt sammen i dette program, hvor forfatteren Tom-Buk-Swienty er gæst hos Annemette Voss.
18/5/2017