Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Tobias Johansen

I dag er det borgmesteren for Danmarks mindste kommune, Læsø, som besøger Henriette Honoré i Sådanmark. Hør blandt andet om, hvorfor alle indbyggere på øen er i fuld gang med at få indlagt fibernet på kommunens regning. Og så skal vi se en reportage fra byggeriet af Apples datacenter i Viborg og møde en yderst frustreret ægproducent, som er ærgerlig over, at hans høns ikke må gå udenfor pga. frygten for fugleinfluenza.
29/3/2017