Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Tobias Hamann

Tobias Hamann er på besøg hos Henriette Honoré i Sådanmark, hvor han fortæller om sin nye kalenderbog, hvor han har samlet opskrifter på 24 stykker spiselig julepynt. Tobias Hamann fortæller også, hvorfor han i år valgte at uddanne sig til hypnotisør, og så skal vi til Frederiksberg, hvor Stella og hendes kammerater fra Lindevangskolen skulle finde vinderen af Børnejazzprisen 2017.
14/12/2017