Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Tim Schou

Henriette Honoré har selskab af dagens medvært, Tim Schou, som blev kendt som grand prix sanger, men som i dag lever et helt andet liv som hjemløs musiker i USA. Et liv fuld af frihed og sjove historier, som han gerne deler ud af. Kom også med til Errindlev på Lolland, hvor byens indbyggere i fællesskab har reddet den lokale købmand, og oplev byggepladsen i Frederikssund, hvor der bliver talt 20 forskellige sprog!
10/2/2018