Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Thomas Uhrskov (1:2)

De seneste uger og måneder har journalist Thomas Uhrskov besøgt 20 forskellige idrætsklubber for at finde ud af, hvad det er for et fællesskab, der hersker i dem. Det er blevet til programserien “Min Klub”, som bliver sendt på TV 2 Lorry. Hør om Thomas’ oplevelser i dag, når han er Henriette Honorés medvært, og mød også “Kantmaskerne” fra Orø, hvis kombination af strik og velgørenhed efterhånden har spredt sig til hele Danmark.
4/4/2018