Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Thomas Rode (1:2)

Har du også fulgt Inger Pedersens rejse fra Læsø til Bornholm i kørestol? Hun har været seks uger undervejs, men i dag ser vi, hvordan det gik, da hun endelig nåede frem til Bornholm. Annemette Voss har besøg af kok og iværksætter Thomas Rode, og sammen ser de historien om Inger og flere andre spændende historier fra hele Danmark.
16/6/2017