Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Thomas Kastrup-Larsen

Aalborgs borgmester er gæst i dag hos Henriette Honoré, og han er ikke typen, der gør alting på samme måde som alle andre borgmestre. Hør om, hvorfor han to gange om året flytter hele borgmesterkontoret ud fra Rådhuset og hvordan han er begyndt at holde møder, mens han løber. Kom også med rundt i Danmark til bl.a. DM i Pighvar i Vejers og til motionsløb på Flyvestation Skrydstrup til fordel for Børnecancerfonden.
27/5/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.