Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Theresia Treschow-Kühl

Mød dagplejemoren fra Ravsted, som har startet en kampagne for at få de kommende medarbejdere på Apples datacenter i Aabenraa til at flytte til netop hendes landsby. Dagens gæst kommer også fra Aabenraa, nemlig Theresia Treschow-Kühl, som mange nok kender fra TV 2s dokumentarserie Årgang 0.
26/7/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.