Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Sådanmark - gæst Svend Brinkmann

Han blev kendt for at bede os alle sammen tage en nej-hat på, men i virkeligheden er Svend Brinkmann en ret flink mand, der bare mener, at vi skal gå mindre op i selvudvikling. Det fortæller han om i dag, når han gæster Henriette Honoré i Sådanmark, og ser historier om en fynsk hest, der er blevet en sensation og om Mette Ejlersen, der er en af de alt for få unge, som studerer robot-teknologi.
22/5/2017