Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Suzy Wengel

I dag handler det om sundhed, når kostevejleder og ophavskvinde til Sense, Suzy Wengel er gæst hos Sådanmark. Suzy har selv tabt 40 kilo og lever i dag af at hjælpe andre med at få en sundere livsstil. Se også nogle af TV 2 regionernes bedste historier om bl.a. kleinsmedelærlingen, som elsker sin usunde livsstil og kom med til træning i et sundhedsprojekt for udviklingshæmmede og psykisk sårbare i Morsø kommune.
14/4/2017