Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Stig Rossen (2:2)

Stig Rossen er tilbage i Sådanmarkstudiet hos Henriette Honoré i Sådanmark. Når Stig Rossen ikke spiller musik, holder han foredrag om Groundhog-teknikken, som har hjulpet ham med at holde fokus, selvom han har meget at se til. Tag også med til Skælskør Skole, hvor 30 unge fra Danmark og Serbien for nylig var på international lejr for at lære af hinanden.
8/12/2017