Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Stig Rossen (1:2)

Stig Rossen er på besøg hos Henriette Honoré i Sådanmark, hvor han fortæller om sine julekoncerter, som han rejser Danmarks rundt med for 23. år i træk. Kom også med til Sønderjylland, hvor Sandersvig Camping forærer 23.000 juletræer væk ganske gratis. Mød Tina Mohr og Max Nielsen, der er på udkig efter det perfekte juletræ til stuen.
7/12/2017