Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Søren Østergaard (2:2)

Søren Østergaard er tilbage i Sådanmarks studie sammen med Annemette Voss, og i dag fortæller han blandt andet om sin store passion for kunst og om, hvorfor han har åbnet sin egen kunsthandel i København. Og så skal vi se historien om hunden Saxo, der fandt Ghita Hvams diamantring, efter hun havde tabt den ud af et bilvindue.
19/7/2017