Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Søren Østergaard (1:2)

Det er 19. sæson, at Søren Østergaard rejser sit Zirkus Nemo telt og optræder med sin helt egen fortolkning af cirkus. Og igen i år er både Smadremanden og Bager Jørgen at finde på rollelisten. I dag forlader han sit zirkus for at være gæst hos Annemette Voss i Sådanmark, og her fortæller han, hvordan han udvikler sin forestilling, og hvorfor det er tilstrækkeligt kun at øve sig i en uge op til premieren. Og så skal vi også se spændende historier fra hele Danmark om bl.a. DM i grill og den vilde golfbane, som lige er åbnet udenfor Kerteminde.
18/7/2017