Serie Sådanmark

28:00

Dette afsnit

Sådanmark - gæst Signe Wenneberg

11/04/2017

Dagens gæst og de bedste historier fra hele Danmark.

Signe Wenneberg gider ikke længere mene noget offentligt! Omkostningerne er simpelt hen blevet for store, så i dag fokuserer hun på at formidle viden og glæden ved bl.a. havearbejde. Og det gør hun med stor succes, for hun er en af Danmarks mest læste bloggere. Signe Wenneberg er dagens gæst hos Henriette Honoré, og sammen ser de historier om blandt andet Danmarks (måske) ældste avisbud og om nordjyske mænd, der ikke tager nær så meget barsel som fædre i København.

Sådanmark er det nye regionale nyhedsmagasin, der tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra et helt nyt studie på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss er på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel gæst på besøg i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ hver dag kl. 16:00 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Alle serier A-Å