Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Signe Ryge

Hvad fik tv-værten Signe Ryge til at springe ud som rapper her i efteråret? Og hvorfor nægter hun at lade sig styre af, at hun har travlt? Få svaret i dagens udgave af Sådanmark, hvor hun er gæst hos Henriette Honoré. I programmet møder vi også to unge kandidater til kommunalvalget, som forsøger at være utraditionelle med deres valgplakater.
10/11/2017