Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

De bedste historier fra hele Danmark og dagens gæst: Sebastian Klein

Sådanmark - gæst Sebastian Klein (2:2)

For tre år siden fik Sebastian Klen et psykisk sammenbrud, hvor han blev indlagt på et psykiatrisk hospital. Han kom på lykkepiller, og blev sig selv igen, men hvorfor han brød sammen er stadig et stort mysterium for ham. I dag har han lagt sit liv om, holder mere fri med sin familie og siger ofte nej til arbejdsopgaver. Alt det fortæller han Annemette Voss om i dag, hvor han er igen er gæst i Sådanmark.
11/7/2017