Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Sarah Smed

I dag får Henriette Honoré besøg af Sarah Smed, som er formidlingschef på Danmarks Forsorgsmuseum i Svendborg. Sammen ser de historien om to tømrere fra Sydsjælland, der arbejder gratis i weekenden for folk, der ikke har råd til at hyre håndværkere. Og så fortæller vi også historien om den lille nordjyske by, Suldrup, som lige nu rider på en bølge af succes: det strømmer til med både nye indbyggere og virksomheder. Endelig fortæller Sarah om projektet Skjulte Danmarkshistorier, hvor danske udsatte fortæller deres egne historier i små dokumentarfilm.
25/3/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.