Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Sannie Carlson / Whigfield

I dag er det sangerinden Sannie Carlson, måske bedre kendt som Whigfield, der er gæst hos Henriette Honoré i Sådanmark. Sannie er netop nu aktuel på turnéen “Vi Elsker 90’erne”, hvor hun optræder med sine største hits som “Saturday Night”. Vi skal også se nærmere på den kommende skyskraber i Brande og møde de unge skuespillere, som lige nu øver på teaterversionen af den norske tv-serie “SKAM”.
17/8/2017