Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Rosa Kildahl (1:2)

Hun blev kendt som deltager i Den Store Bagedyst, men Rosa Kildahl gider faktisk ikke rigtigt bage kager. Det var heller ikke dem, der fangede opmærksomheden dengang, men siden er hun blevet stoppet utallige gange på gaden af fans og har endda mødt sit store idol. Hør den historie i dag, hvor vi også skal møde en 99-årig, som får opfyldt sit største ønske om at springe i faldskærm og kom med på det nyrenoverede skoleskib Georg Stage.
15/6/2018