Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Rolf Hermansen (2:2)

Annemette Voss har igen selskab af Rolf Hermansen, som er tidligere rocker, men nu arbejder som bl.a. mentor for unge, der har fået en svær start i livet. Han fortæller om sit arbejde og tilgang til de unge i dag, og så skal vi også møde Henrik Hansen, der ene mand har kæmpet for at samle penge ind til den statue af Dirch Passer, som endelig er blevet opstillet på Frederiksberg. Til stor glæde for komikerens efterladte døtre og venner.
19/5/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.