Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Rolf Hermansen (1:2)

Der findes ikke mange som Rolf Hermansen. Han er tidligere Hells Angels-rocker, men har fuldstændigt forladt det miljø og arbejder i dag som pædagog og mentor for unge. Hør hans utrolige historie i dag, hvor vi også skal med statsministeren på besøg i 0.D på Gl Hasseris skole og møde ægteparret, som har lavet deres egen radiostation, selv om den ene af dem ikke engang kan tale.
18/5/2018