Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Dagens gæst og de bedste historier fra hele landet.

Sådanmark - gæst Rikke Øxner

I dag er det direktøren for Aarhus Festuge, som besøger Annemette Voss i Sådanmark. Hun fortæller om nogle af de store oplevelser, som hun er i fuld gang med at arrangere for gæsterne til årets festuge. Mød også en anden aarhusianer, Kenneth Enggaard Kristensen, som har åbnet sin egen kabelpark, så man nu kan stå på wakeboard i Aarhus havn. Vi skal også til træf for 5000 bikere i Thy og til Bornholm, hvor lastbilchaufføren “Baloo” lærer børn og voksne om at undgå højresvingsulykker.
19/8/2017