Serie
Sådanmark

Sådanmark - gæst Rikke Laursen

I dag er det cykeltræner Rikke Laursen, som besøger Annemette Voss i Sådanmarks studie. Rikke ejer Danmarks største cykelhold for kvinder, og hun fortæller om, hvordan hun motiverer kvinder til at dyrke cykling, der ellers mest er en mandesport. Vi skal også se historier fra hele Danmark, bl.a. om landbetjenten i Nørre Snede, der beholder sit job, og et forslag om forbud mod elefantoverhalinger på Fyn.
21/1/2017

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.