Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - gæst Richard Ragnvald

Mød dansktopsangeren Richard Ragnvald, når han gæster Henriette Honoré i Sådanmark. I dag starter Richard Ragnvalds juleturné, hvor han skal rundt i hele landet. Hør ham fortælle, hvorfor han har genudgivet det gamle julehit, “Køb en nisse”, og hvorfor vi ikke kommer til at høre en nyskrevet julesang fra hans side. Vi skal også til Odense, hvor komponisten Andy Pape byder på middag for derefter at skrive et stykke musik ud fra de fremmødte gæsters personlige historier.
15/11/2017